gunillalindskog.blogg.se

inget särskilt

Publicerad 2015-01-28 21:37:44 i Allmänt,

Bara
2 dagar kvar av denna arbetsvecka  Hurra och ännu bättre är det på fredagkväll-
 
Det har snöat en hel del  här och plogningen har varit hyfsad men jag har många gånger undrat vart gruset tagit vägen? det tycks som om kommunen i år satsat  mycket på plogning och snöröjning men att pengarna ej räckt till sandningen .  För kommunen är det enklare så för gångare är lite tystare och skriver inte lika många insändare om eländet som biltrafikanterna.
 
Helgen var intressant först en dag med ett mycket bra framfört föredrag och ett viktigt ämne t ex vad är medlemskap?  det kan man nog prata om hur länge som helst
Hur är det med engagemanget hos det så kallade civilsamhället bättre eller sämre än förr Jo lika stort vilket visar att trots krig, konflikter och bråk så vill vi människor göra något gott  Oj nu får jag backa för alla nazister och sdare är djupt engagerade men gör ej gott.  Jag antar att de tycker det hur man nu kan uppfatta sånt som gott är något jag  inte kan förstå.
Spännande att iaktta de som lyssnar och som man känner sedan tidigare.  Några har samma argument som alltid, andra vet hur det är och tar inte till sig det som sägs. Här skadar det nog inte med lite självrannsakan eller en riktigt kraftig måltid med självrannsakan som både förrätt, huvudrätt och - nej jag tar något annat till efterrätt.
Helgen avslutades med en fin musikupplevelse i den vackra kyrkan i Svartvik. Dikter,sång och musik framförda av Per och Sara .  Härligt.
 
Nu ska jag  dra mig mot sängen och drömma om pensionärslivet då man kan vara uppe så länge man vill .

Lördagskväll

Publicerad 2015-01-17 18:08:14 i Allmänt,

Tacksam
för att jag bor i Sverige och hitintills sluppit från terrorattacker
Annars  var  jag för cirka 15 år sedan att man upptäckte en ny kroppsdel i kvinnan den omtalade g-punkten som skulle ge kvinnor den bästa sexupplevelse som någonsin
Nu är jag  fascinerad över att det enligt senaste rön kommit på att den inte finns!
Undrar hur många tjejer som hittat denna ljuvliga punkt?  Vore kul att få veta.
Funderar också över om någon medvetet lurat oss?
 
Inte förvånad över att decemberöverenskommelsen redan verkar oklar för politikerna . Det gör att jag inte känner mig som en idiot för att jag inte förstår den.  Göran Hägglund har vaknat och kommer nu med det ena uttalandet efter det andra efter att varit ganska osynlig i många år.  Löfven hörs inte heller så mycket men har ej haft så lång tid på sig än. Vi får se vad det blir.
Igen har man upptäckt ett nytt olagligt register hos polisen. Denna gång om kvinnor och deras mående. För inte så länge sen var det zigenare som registrerats  Hur många andra finns det?
 
Ber om mera pengar och att det inte ska bli kallare än minus 3 
 
Ha det gott
 
 
 
 
 

vecka 2

Publicerad 2015-01-11 20:04:49 i Allmänt,

En vecka har gått
och jag trodde att jag skulle få det lugnt på jobbet men det händer saker hela tiden allt från att det fattas folk så jag får åka ut och städa där jag inte tänkt mig till att något måste kollas
Detta liv är på gott och ont för jag skulle inte stå ut med att det var samma varje dag.
 
De stora nyheterna är förståss allt drama i Paris,  Rädslan för att alla islamister dras över en kam, ökar och att det glöms bort att Breivik är norrman, att maffian är katoliker att det finns extremister i Sverige.
 
Jag förstår inte hur man kan få för sig att det är rätt och nödvändigt att döda och plåga andra även om man är uppvuxen i  ett krigsland.
 
Såg stjärnorna på slottet igår där Öss(vad heter han)  bjöd på en tänkvärd och hemsk upplevelse  när de övriga fick prova på att gå över ett låtsasminfält.  Detta utifrån vad han  och många andra upplevt innan de kom hit.
Gårdagen är glömd och nu är det en full arbetsvecka samt att föreningslivet drar igång efter julpausen

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela