gunillalindskog.blogg.se

Så ska det vara

Publicerad 2017-04-29 23:43:50 i Allmänt,

I en final som SM ishockey där det var jämt resultat mellan lagen. Spänning in i det sista. Härligt. Däremot kan jag inte förstå varför inte 2 lag kan dela på guldet som man gör i andra idrotter. Mer rättvist tycker jag. I torsdags var jag på 3 olika möten och fick bekräftelse på att jag är en föreningsmänniska men idrottsföreningar har jag i alla mina levnadsår aktat mig för att komma nära (Glömde att jag varit med i Korpen några veckor) Tro nu inte att jag har något emot idrottsföreningar för de behövs. Idag har jag upptäckt vad lite jag kan eftersom jag sett på Smartare än en femteklassare. Minns inte att vi läste något om rymden när jag gick i skolan men antar att det blivit ett viktigare ämne nu. Grannen min är upprörd och hans gapande hörs tydligt in till mitt rum. Han är ofta upprörd den stackarn. Måste vara jobbigt att vara arg så ofta. Snart ny dag så dröm sött sov gott.

Årsmöte

Publicerad 2017-04-22 19:20:25 i Allmänt,

Har idag haft turen att få besöka ett mycket intressant årsmöte. Stämningen bland medlemmarna var lite darrig. Jag fick se 2 mötesordförande den ene mindre bra och den andre mycket bra. Resultatet blev att det måste bli ett extra årsmöte. Servicen var det inget fel på, både kaffe och god mat bjöds det på. På ena väggen satt en otroligt välgjord tavla och jag vet inte om det var lappkonst eller väv eller blandat. När mina öron blev trötta och tankarna for iväg studerade jag tavlan en stund, fick vila öronen fick tillbaka koncentrationen och orken att lyssna. Dessutom måste jag fråga min mentor om en del mötestekniska frågor men tyvärr är han upptagen just nu så jag får lugna mig tills imorgon. Blåser kraftigt ute Nu måste jag laga mat, även om jag inte har lust, och ladda inför smartare än en 5klassare. Eventuellt kan jag någon fråga och kanske jag lär mig något som stannar kvar i minnet. Ha det PS glömde att säga att vi fick lyssna till sång, dragspel fiol och gitarr en stund. Härligt. DS

Torsdag

Publicerad 2017-04-20 23:29:13 i Allmänt,

Har sett ett halvt program om självmord på kanal 1. Det är bra att man äntligen vågar prata på media om självmord. Det är fler som tar livet av sig än som dör i trafiken och så har det varit åtminstone sen70-talet. Det sägs att självmorden ökar men på70-talet var det omkring 1500 per år och nu cirka 1600 per år. Vet att det är fruktansvärt när någon nära tar sitt liv eftersom man vanligtvis inte förstår varför. Intressant är att de som misslyckats ofta inte gör några nya försök, bara en av 10 som gör flera försök. Idag är jag lite smått irriterad och humöret är lite neråt men det går över troligen redan imorgon. Påsken var bra och lite, mycket lite påskpynt kom fram. Gjorde lite nytta också. Besökte kyrkan skärtorsdag då altaret tömdes och kyrkrummet lades i mörker när vi lämnade den. Tillbaks på påskafton i mörker där vi fick en sång och dansföreställning som var jättebra. Gudstjänsten avslutades i ljus och glädje. Har inget mer att säga just nu Sov gott Jag ska se min godnattsaga innan jag rullar ned i sängen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela