gunillalindskog.blogg.se

tisdagkväll

Publicerad 2017-06-20 23:07:07 i Allmänt,

Sitter här och njuter av sommaren, de ljusa kvällarna och att temperaturen är helt okej. I lördags var det fönstertvätt, i söndags en lat dag igår och idag full fart. Dagen idag började med städning och avslutades med ett kort styrelsemöte. Däremellan var vi och bjöd på alkoholfritt jordgubbsvin på ett äldreboende. Det bjöds också på folkdans, sång och musik och de boende uppskattade det lite för tidiga midsommarfirandet. På äldreboendet var det lugnt men i omvärlden är det inte ett dugg lugnt. Terrordåden har kommit till Europa vilket är hemskt och ger utrymme för hårdare tag, mer övervakning fler kontroller och visst är det säkert nödvändigt med en del av detta. Jag undrar bara om det inte blir hysteri och att en del av åtgärderna är överdrivna eller hjälper föga. Tänker också på flera länder långt borta från oss t ex Afghanistan, Palestina ,Libanon och Israel som levt med terror i evigheter. Det är otroligt vilken tur vi har som är födda i Sverige.

Härlig dag

Publicerad 2017-06-11 19:16:40 i Allmänt,

En söndag med lite moln, lite sol har jag varit på landet bland hästar, getter och får . Det var föreningens hemliga utflykt som anordnades av Z och hon tog oss till Lindeberga gård, ett ställe som är väl värt att besöka. Värdinnan/ägaren ordande en lagom lätt femkamp åt oss. Jag fick för första gången i mitt liv prova att skjuta med ett luftgevär. Det var svårt. Framförallt begrep jag mig inte på det där med kikarsikte. Hoppas jag får möjlighet att testa flera gånger. Det är alltid lite synd om de som är med i mitt lag för alltid, åtminstone nästan alltid hamnar jag på samma plats oavsett vad för sorts tävling jag deltar i och det är inte första plats jag prenumererat på. Är mycket nöjd med dagen och nu är jag trött av all frisk luft jag fått. Nu kan vi, jag se fram emot en ny vecka . Ha det

Helg

Publicerad 2017-06-05 00:50:00 i Allmänt,

Sommaren finns bara några timmar mitt på dagen.Jag undrar vart den tagit vägen eller ligger den gömd någonstans och överfaller oss till midsommar? Det vore bra om det skulle bli så men i det fallet är jag ingen optimist. Igår var det en riktig lat dag för mig men idag har jag rensat massor av gamla papper, satt in de som ska vara kvar i rätt pärm så jag känner mig ganska nöjd trots att jag inte hann med att ta bort det minst 12 veckor gamla dammet från hyllor och golv. Det är en dag imorgon också och en sak är säker att dammet inte försvinner av sig själv. Åter hemskheter ute i världen med alla attentat och nu nya metoder för att döda folk. Min sambo sa så här " De(självmordsbombarna) får inte komma till himlen som de tror att de ska göra för dit kommer jag och jag vill inte träffa dem. Läser om klimathotet och det är fruktansvärt hur illa det är med vår planet. Kom igen nu Miljöpartiet och upplys oss påverka oss så att vi reagerar och agerar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela