gunillalindskog.blogg.se

Flyttrapport söndag 5 aug

Publicerad 2018-08-05 23:12:15 i Allmänt,

Nu är vi i nya lägenheten och vacklar mellan positiva och negativa reaktioner . Flyttningen med Ess var hyfsad men började med en massa gnäll från flyttchefen. 1 Hanbörjade prata om standardtrappor för han var missnöjd med våra långa trappor. Kan någon tala om för mig vad standardtrappor är? Däremot var det inget gnäll när han fick se att det var en och en halv trappa dit flytten skulle gå istället för två. Nåja i slutet var han trevlig och såg till att hans medhjälpare bar in allt. Jag såg inte honom bära en enda sak - men jag hade inte koll hela tiden. efter ett par dags letande har vi återfunnit vardagsbesticken och några lakan så att vi kunde bädda vår nya säng som vi sovit gott i några nätter. Gamla lägenheten är ännu inte färdigstädad men det går framåt med köksksåp badrum mm. Brinner gör det fortfarande både här och där och nya bränder har brutit ut. Sjöfylleri , två båtar på grund med berusade kaptener, Onödigt och hoppas det blir bättre syn på fylla på sjön även i andra länder. Jo Sverige behöver också få bättre syn på fylla på sjön. Slut för idag tack för idag. Gunilla

Kommentarer

Postat av: Mats

Publicerad 2018-08-07 22:20:15

Jamen så småmysigt ni verkar få det i nya lägenheten. Lite gnäll får man alltid stå ut med. Gubbarna vet bäst, även om det inte finns något som heter standardtrappa. Men så klart är att det finns skillnader mellan gamla stentrappor från 1890 och dagens 2000.
Ang sjöfylleri så såg vi vilken otäck olja som flöt omkring utanför ostkusten. Den var t.o.m. giftig. Fler sådana grundstötningar lär nog följa så länge det finns fartyg med bekvämlighetsflagg och internationella organ som inte tar katastrofer på allvar. Och inte verkar rederiet bry sig om att deras fartyg ligger stilla i veckor till de blir lagade.
Fast det är nog inte bättre med våra små vattenskotrar. Även där finns det förare som inte borde sitta bakom ratten.

Sköt om dig

Svar: Instämmer i allt om sjöfylleri.
gunillalindskog.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela