gunillalindskog.blogg.se

Hotellkväll

Publicerad 2018-01-16 22:16:08 i Allmänt,

Sitter på "mitt" hotellrum och kollar på Veckans brott. ett program som jag gillar. Just nu pratar de om protesterna på Tidaholmsanstalten på 1990-talet. Jag är stolt över min folkhögskola, Helliden som ligger i Tidaholm och var den första folkhögskolan som startade kurser på fängelser. Bra gjort Helliden men tyvärr blev denna undervisning för dyr för kriminalvården och verksamheten avslutades. Snön har nu nått fram till Arlanda och även blåsten så jag håller mig inne fastän kroppen skulle må bra av en promenad. Idag gick det utmärkt för mig att hålla den utbildning jag skulle ha för det kom en deltagare. Kursen fick ställas in och humöret mitt sjönk till 0. Nåja efter ett tag steg temperaturen till + 10 och när jag gjort det jag skulle så kunde jag ta mig till hotellet och få en skön och välbehövlig middagslur. Då steg humöret upp till 30 +. Här är det bara en massa strul med allt omkring kurserna och då menar jag ALLT för oss som ska hålla kurser. Det positiva är att deltagarna är engagerade och verkligen vill lära sig. En kursledare var så trött på strulet så han gav upp och åkte hem. Att någon gör så tillhör absolut inte vanligheterna. Kvällen börjar bli sen och jag har lite att göra innan jag hamnar i säng. Ha det gott

Kommentarer

Postat av: Mats

Publicerad 2018-01-16 23:33:55

Det låter som att det är någon form av rullgardin som hakat upp sig framför kylaren eftersom temperaturen växlar på dette viset.
Bara och kavla upp ärmarna och se framåt.

Postat av: Mats

Publicerad 2018-01-16 23:33:59

Det låter som att det är någon form av rullgardin som hakat upp sig framför kylaren eftersom temperaturen växlar på dette viset.
Bara och kavla upp ärmarna och se framåt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela