gunillalindskog.blogg.se

Semester

Publicerad 2015-07-10 01:51:58 i Allmänt,

Skönt
att slippa ställa väckarklockan, passa tider, gå och dra i morgonrocken länge, läsa, ja det är semester det.
 
I alla organisationer såsom partier, välgörenhetsorg, t ex rädda barnen, röda korset, liknande verksamhet bl a. hjärt o lungfonden m fl skriker man efter ungdomar och ropar efter personer mitt i livet allltså mellan 25- 40 år. Alla vill ha med de unga men de kan ju inte räcka till till alla behjärtansvärda föreningar,förbund.
Jag tänker att man kan göra en fördelning genom att partierna får 10 % , hjärt och lungfonden och alla andra fonder får 15 %. 25 % går till välgörenhetsorganisationerna och nykterhetsrörelsen får 50 % som de kan dela på mellan de olika förbunden.  Då får vi liv och kraft i den ideella verksamheten igen!  Bra idè eller hur?
 
Har med ett halvt öra hört lite från Almedalen och blir sorgsen över Kds Ebba som låter som en Sdare,
Hon måste ha missat det viktigaste i det kristna budskapet att allt du vill att människorna ska göra för dig ska du och göra för dem eller på modern svenska, bemöt andra som du själv vill bli bemött..
Visste de som röstade på henne vad hon står för? Om de var medvetna om det så undrar jag hur de kan välja henne som partiledare?  Kommer några att lämna partiet om hon fortsätter med samma argument mot flyktingar?
Annie Lööf  är inte heller så lätt att ta till sitt hjärta för även hon verkar hårdför. Jämfört med dessa 2 verkar Anna Batra snäll och mjuk fast jag skulle inte blivit lika förvånad om hon argumenterat som Ebba.
 
Nu har vi fått vår soffa rengjord genom att det varit en rar tjej här och visat supermaskinen water,
Vi har också haft besök av sambons son  och sondotter. Trevligt.
Hoppas du Z haft en bra födelsedag och alla vänner tillönskas en bra fredag och helg
 

Kommentarer

Postat av: MAts

Publicerad 2015-07-10 12:27:58

Jag håller med vad gäller dina tre kvinnliga politiker som du framställer. Jag kan bara konstatera att Rossöns matvaruaffär inte skulle överleva om inte vi har en viss flykting verksamhet i byn. Mer flyktingar och asylsökande till glesbygden generellt.
Från det ena till det andra så var vi utan mobilt bredband hela to em och kväll. För liten bygd för att prioritera från nätleverantören.
73 från granskogen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela